• Ons aanbod

    …van fundives tot cursussen

Duiken met een duikgids!

We nemen je graag mee naar de mooiste duikstekken van La Palma! In ons duikcentrum maken we samen met jou een plan om de duikdagen die voor je liggen zo goed mogelijk in te vullen. Want we hebben geen vast programma. We kijken naar de golven, we kijken naar het weer en wij kijken naar jouw persoonlijke wensen. Op basis daarvan bepalen we welke duiken we gaan maken.

Vervolgens zorgen we dat alle materialen klaar staan voor gebruik en spreken af op een plek die voor jou gunstig is. Wij zorgen voor een routebeschrijving of pikken je op van je vakantieadres.

Kortom, maatwerk maar wel in overleg. We kijken naar de mogelijkheden en naar persoonlijke wensen. We houden rekening met jou maar ook met andere duikers. De groepen zullen altijd klein zijn, max. 4 personen per gids en de verschillende niveaus zo goed mogelijk ingedeeld.

De prijzen voor onze duiken vind je in onze prijslijst. Houd er rekening mee dat je in Spanje verplicht bent een duikverzekering te hebben. Deze kun je bij ons afsluiten of sluit hem af in Nederland en neem een bewijs mee. Veel doorlopende reisverzekeringen dekken duiken, soms standaard en soms aanvullend. Check dit thuis even en neem ook daarvan even een bewijs mee.

Wat is er te zien? Nou, veel! Mooie landschappen met een grote diversiteit aan onderwaterleven. Verwacht hier geen haaien, walvissen of dolfijnen te zien. Die kans is vrij klein. Engelhaaien zien we soms en schildpadden komen we ook regelmatig tegen. Hier is de afwisseling en het mooie landschap uniek te noemen!

Onze logistiek

We regelen veel voor je op de duikdagen. We willen je graag zoveel mogelijk werk uit handen nemen zodat jij optimaal kunt genieten van je duiken en van je vakantie.

Wij zorgen ervoor dat alle duikspullen worden ingepakt (ook als je je eigen uitrusting meeneemt), we vervoeren alles naar de duikstek. Je zorgt zelf voor het opbouwen van je uitrusting omdat we dat belangrijk vinden, het hoort bij het voorbereiden van je duik. Na de duiken nemen wij alles weer mee om te spoelen en weer op te bergen in het duikcentrum.

Jij kan na de duiken helemaal je eigen gang gaan, zoals nog iets bezoeken of bijvoorbeeld nog een leuke wandeling maken. Kortom, alleen maar duiken, daarvan genieten en geen rompslomp.

Zelfstandig duiken

Zelfstandig duiken met onze uitrusting of eigen uitrusting maar met flessen van ons is alleen in zeer speciale gevallen mogelijk. Je zult alle duikstekken zeer goed moeten kennen en goed op de hoogte zijn van de wisselende omstandigheden op La Palma. Voor de meesten is dit echter niet haalbaar. Door met ons te duiken weet je zeker dat je veilige en mooie duiken maakt. Mocht je toch nog vragen hebben over zelfstandig duiken, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Introductieduiken!

Ben je ook zo benieuwd naar de onderwaterwereld van La Palma? Dan is de introductieduik (ook wel introduik, kennismakingsduik of initiatieduik genoemd) de manier om dit te ervaren, om voor de eerste keer onder water te ademen en te zweven. Na een uitvoerige briefing duik je onder 1 op 1 of 1 op 2 begeleiding van een instructeur in de oceaan en maak je een echte duik van ca 45 minuten.

Omdat we ons realiseren dat een duik in de oceaan soms net een te grote stap is, is een introductieduik in het zwembad ook mogelijk. Voor meer informatie: info@casadebuceo.nl

Maatwerk en VIP-duiken

We voldoen graag aan ieders persoonlijke wensen, door bijvoorbeeld duiken te organiseren die jij graag wilt maken. Met speciale begeleiding of een niet reguliere duik die je graag wilt maken. Een hele vroege ochtendduik, een late nachtduik. Zoveel mensen zoveel wensen.

Nu is het ook bij duiken dat maatwerk nu eenmaal meer inspanning of aanpassing van ons vergt en dat vertaald zich in extra kosten. Een IKEA kast is tenslotte ook goedkoper dan een designkast. En een opmaat gemaakte kast is ook weer duurder. We leveren sowieso “designkasten” voor een normale prijs en vragen voor maatwerk nu eenmaal iets extra´s.

Scuba Review/Re-Activate

Al een tijdje niet meer gedoken en wil je het allemaal opfrissen? Een beetje theorie, een duik in de oceaan, inclusief herhalingsoefeningen en gebruik van uitrusting.

Nachtduiken

Heeft La Palma geen nachtleven? Nou, we dachten van wel! Duik met ons in het woelige nachtleven van La Palma, maar dan onder water. Consumptie verplicht!

Snorkelen!

Ontdek de prachtige onderwaterwereld, maar dan zonder perslucht!

Inhoud:

  • uitleg over het snorkelen, onze tips en trucs!
  • snorkeltour, onder begeleiding, vanaf de mooie stranden van La Palma!

Alle PADI Cursussen

Van Scuba Diver tot Divemaster. Informatie over de cursussen vind je hier.