• Duiken met ons

    No-nonsense en veilig duiken

Duiken met ons!

We nemen je graag mee naar de mooiste duikstekken van La Palma! In ons duikcentrum maken we samen met jou een plan om de duikdagen die voor je liggen zo goed mogelijk in te vullen. Want we hebben geen vast programma. We kijken naar de golven, we kijken naar het weer en wij kijken naar jouw persoonlijke wensen. Op basis daarvan bepalen we welke duiken we gaan maken.

Vervolgens zorgen we dat alle materialen klaar staan voor gebruik en spreken af op een plek die voor jou gunstig is. Wij zorgen voor een routebeschrijving of pikken je op van je vakantieadres.

Kortom, maatwerk maar wel in overleg. We kijken naar de mogelijkheden en naar persoonlijke wensen. Houden rekening met jou maar ook met andere duikers. De groepen zullen altijd klein zijn, max. 4 personen per gids en de verschillende niveaus zo goed mogelijk ingedeeld.

De prijzen voor onze duiken vind je in onze prijslijst. Houd er rekening mee dat je in Spanje verplicht bent een duikverzekering te hebben. Deze kun je bij ons afsluiten of sluit hem af in Nederland en neem een bewijs mee. Veel doorlopende reisverzekeringen dekken duiken, soms standaard en soms aanvullend. Check dit thuis even en neem ook daarvan even een bewijs mee.

Wat is er te zien? Nou, veel! Mooie landschappen met een grote diversiteit aan onderwaterleven. Verwacht niet elke duik schildpadden, engelhaaien, haaien, manta´s of walvishaaien te zien. Die kans is zeker, afhankelijk van het seizoen. Hier is de afwisseling en het mooie landschap uniek te noemen!

WAT WE BIEDEN

  • Begeleide duiken in groepen van maximaal 4 duikers naar de mooiste duikstekken van La Palma,
  • Introductieduiken, je eerste duik in de oceaan, samen met een instructeur. Na een uitgebreide briefing nemen we je bij de hand mee in de onderwaterwereld van La Palma,
  • PADI cursussen, van Open Water Diver tot Divemaster,
  • Begeleide snorkeltrips naar de beste snorkelspots op La Palma en met onze tips en tricks,
  • En natuurlijk een fantastische dag in een informele, gezellige en ontspannen sfeer,
  • Een kopje koffie of thee in ons duikhuis,
  • En nog veel meer….

Lees hier meer over ons aanbod en onze prijzen vind je in onze prijslijst.