Kids cursussen:

Bubblemaker (vanaf 8 jaar)

Dit is een goede manier om kinderen te laten ervaren hoe het is om te duiken, in een zwembad of in het buitenwater met een maximale diepte van 2 meter. De introductieduik voor kids!

Duur: een dagdeel.

Seal Team (vanaf 8 jaar)

Het PADI Seal Team is voor jonge duikers die plezier en veel actie willen beleven in een zwembad. Dit doen ze in spannende AquaMissions. Duikers maken onder andere kennis met onderwaterfotografie, navigatie en natuurbehoud.

  • brengt kinderen verantwoordelijkheidsgevoel bij
  • leert kinderen iets over de onderwaterwereld
  • is een leuke ervaring die alleen in het zwembad wordt gegeven
  • wordt gegeven door gebrevetteerde en geoefende PADI-professionals.

Je krijgt er een logboek en lesboek bij!

Junior Cursussen

Deze cursussen zijn voor jongeren tussen de 10 en de 15 jaar. Het grootste verschil met de “normale” cursussen is de diepte.

Junior Open Water Diver Cursus (10 tm 14 jaar)

Je volgt de volledige Open Water Diver Cursus en wordt daarna Junior Open Water Diver.

Junior Open Water duikers van 10 of 11 jaar moeten duiken met een PADI-professional of een gebrevetteerde ouder/voogd. De duiken mogen niet dieper zijn dan 12 meter.

Junior Open Water duikers van 12 t/m 14 jaar moeten duiken met een gebrevetteerde volwassene. De maximale diepte is dan 18 meter.

Junior Adventure Diver (10 en 11 jaar)

Junior Open Water Divers van 10 of 11 jaar moeten drie Adventure-duiken afronden om Junior Adventure Diver te kunnen worden. Ze moeten duiken met een PADI-professional of gebrevetteerde ouder/voogd. De duiken mogen niet dieper zijn dan 12 meter.

Junior Advanced Open Water (12 tm 14 jaar)

Junior Open Water Divers van 12 t/m 14 jaar mogen drie Adventure-duiken afronden voor het Junior Adventure Diver-brevet of vijf Adventure-duiken voor het Junior Advanced Open Water-brevet. Ze moeten duiken met een gebrevetteerde volwassene.

Junior Rescue Diver (12 tm 14 jaar)

Jonge duikers van 12 t/m 14 gaan uitdagingen aan en leren in de PADI Rescue Diver-cursus hoe ze die uitdagingen onder de knie krijgen. Als de cursus is afgerond worden ze Junior Rescue Divers. Ze moeten duiken met een gebrevetteerde volwassene.

Voor alle cursussen geldt: Als je 15 wordt kun je je brevet opwaarderen. Er gelden dan geen dieptelimieten meer.