Autoverhuur

Bij ons kun je een huurauto tegen uiterst aantrekkelijke prijzen reserveren. Wij bieden huurauto’s met all-risk verzekering zonder eigen risico (of een klein eigen risico, welke afkoopbaar is) en een persoonlijke service bij aankomst op het vliegveld Santa Cruz de La Palma en geen gedoe met creditcards.

De voordelen:

  • Ruime keus en beschikbaarheid aan voertuigen en modellen
  • Heldere tarieven – geen verrassingen achteraf
  • Kosteloos annuleren tot 48 uur vóór aankomst
  • Hoge kwaliteit -en service garantie
  • Afhalen en terugbrengen op het vliegveld of op een plek naar keuze.
  • Onbeperkt aantal kilometers en gratis 2e bestuurder

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Kortingscode

Als je een auto wilt reserveren via ons en in aanmerking wilt komen voor korting van 5% op de huurprijs, dan kun je bij ons een kortingscode aanvragen. Dit doe je via ons e-mailadres: hola@casadebuceo.nl

Hoe reserveer ik een auto?

Mail de volgende gegevens aan ons (info@casadebuceo.nl): voornaam, achternaam, je e-mailadres, aankomstdatum, vertrekdatum, vluchtnummer, autoklasse en eventuele opmerkingen. Wij zorgen voor een prijsopgave en daarna een eventuele reservering. Indien je dan akkoord gaat, bevestigen we deze reservering en krijg je van ons een bevestigingsmail. Geen gedoe met creditcards want je betaald of aan ons of contant bij aankomst op het vliegveld.

Ook in rij staan bij de grote autoverhuurders is niet aan de orde. De lokale autoverhuurders wachten op je in de parkeergarage en helpen je vlot.

Tarieven

De prijzen voor een huurauto variëren nogal.  Er zijn prijzen voor klasse A auto’s t/m klasse F en er zijn verschillende prijzen per seizoen. Een uitgebreide en recente prijslijst vind je op www.autosoyka.de of op www.la-palma24.com/autos-und-preise. Zoals gezegd, we kunnen voor je bemiddelen zodat je gewoon in het Nederlands een auto kunt reserveren.  Er zijn ook motoren en scooters te huur.