Casa de Buceo – duikhuis La Palma

Calle Conrado Hernandez 4
38760 Los Llanos de Aridane
La Palma – Canarische Eilanden – Spanje

Via deze link kun je de route naar het duikhuis plannen.

M: +34 663 326 520
M: +34 6712 27 040

Routebeschrijving naar Casa de Buceo:

Ons duikcentrum ligt in het centrum van het levendige stadje Los Llanos, aan de westkant van La Palma. Vanaf het vliegveld (SPC) volg je de borden naar Los Llanos, over de bergkam, door de tunnel, daar waar de zon vaak schijnt.

De route loopt langs El Paso en verder naar beneden, naar Los Llanos. In Los Llanos aangekomen zoek je een parkeerplek op een van de vele parkeerplaatsen in de buurt van het centrum. Langs de hoofdweg staan een aantal parkeerplekken aangegeven waaronder een ruime parkeergarage. Klik op deze link voor alle parkeerplekken in de buurt.

Ons duikcentrum ligt achter de kerk op de Plaza de España, echt midden in het centrum van Los Llanos. Daar bevindt zich een klein plein, Plaza Chica. Als je langs het pleintje loopt kom je vanzelf bij ons duikcentrum.

Dit gedeelte van het centrum is een voetgangersgebied, er mag dus niet gereden worden met een auto. Je moet dus even je auto in de buurt parkeren en naar het duikcentrum lopen. Parkeren kan zeer dichtbij de in de blauwe zones (2 uur maximaal betaald parkeren), iets verderop aan de kant van de weg of in de parkeergarage. Er is op loopafstand altijd iets te vinden.