Scuba Diver Cursus

Zweven? Ademen onder water? Je leert het en beleeft het in de Scuba Diver cursus van PADI. Deze cursus opent de deur naar de bijzondere onderwaterwereld van La Palma. Maar met het wereldwijd erkende PADI-brevet kun je natuurlijk overal ter wereld duiken!

Wij zijn volledig bevoegde PADI instructeurs en wij zorgen ervoor dat je veilig en verantwoord leert duiken, in een ontspannen en informele sfeer. We leveren maatwerk en houden rekening met persoonlijke wensen!

De PADI Scuba Diver Cursus is eigenlijk de eerste helft van de Open Water Diver cursus. Je doet dus de helft van de theorie en de duikvaardigheden, in de helft van de tijd. Dit betekent dan ook dat je hiervoor minder tijd nodig hebt, dus ideaal als je een weekje op vakantie bent, maar iets meer wilt leren dan alleen een introductieduik of een DSD.

De PADI Scuba Diver cursus bestaat uit

  • 3 hoofdstukken duiktheorie, via e-learning.
  • 3  beschutwaterlessen (in zwembad en/of een beschut deel van de oceaan)
  • 2 duiken in de Atlantische Oceaan

Wat mag je met dit brevet:

  • Je mag duiken tot 12 meter diepte onder begeleiding van een PADI Divemaster, assistent instructeur of instructeur.

Hoe lang duurt het:

  • 4 duiken, dus meestal 2 dagen.

    Wat hebben we nodig:

  • 10 jaar of ouder (Junior Scuba Diver = 10 t/m 14 jaar),
  • je moet kunnen zwemmen.

Je kunt doet de theorie volledig online. Je kunt dan alvast de eerste 3 hoofdstukken online doen voor de scuba diver en binnen een jaar de theorie voor de OWD afronden. Meer over eLearning vind je bij de Open Water Diver Cursus. De link voor eLearning vind je hier: https://www.padi.com/courses?LanguageType=en&lang=en&irra=19791

Oja, heb je nog nooit gedoken, maak dan eerst eens een introductieduik. Dan weet je zeker dat het wat voor je is! Je krijgt de helft van de introductieduik terug als je daarna met de Scuba Diver cursus begint.