• En hoe nu verder?

    wat je voor ons kunt doen…

Hoe je ons kunt helpen in deze lastige periode.

De afgelopen weken zijn raar, onwerkelijk en zwaar geweest. Wat ons erg goed doet is de steun, lieve berichtjes, telefoontjes die we van jullie hebben gekregen. Wij zijn daarom ook ontzettend blij en trots dat we zoveel vaste en trouwe klanten hebben, die regelmatig bij ons komen duiken en komen genieten van dit heerlijke eiland. Dat geeft ons de moed en de spirit om door te gaan.

Nou hebben we nog geen idee, net als de rest van de wereld, wanneer we weer het water in kunnen en wanneer jullie weer terug kunnen komen op het eiland. Hier op La Palma zit alles nog ´op slot´ tot tenminste half April en wie weet, nog langer. En dat betekent, zoals velen met ons, geen inkomsten.

Om jullie een mogelijkheid te geven iets voor ons te doen hebben we, mede dankzij een aantal vaste klanten die met hetzelfde idee rondliepen, de volgende mogelijkheid bedacht: de verkoop van tegoedbonnen.

Dat betekent voor ons in tijden van geen duikers een beetje inkomen, waar we de noodzakelijke dingen van kunnen kopen en voor ons als bedrijf de mogelijkheid om door te kunnen gaan na deze crisis.

Hoe werkt het

Kies zelf het bedrag dat je vooruit wilt betalen. Je stuurt ons een mailtje of een Whatsapp. Dan sturen we je een rekeningnummer waar je het geld aan over kunt maken en wij sturen je een tegoedbon via de mail/Whatsapp.

Zodra je weer op La Palma bent trekken we dat bedrag van je totale duikkosten af. Het is kortom niets meer of minder dan een aanbetaling op de duiken die je al komt maken.

En als je gewoon geld wilt doneren, dan mag dat natuurlijk ook.

Als je geïnteresseerd bent in dit voorstel: stuur ons een mailtje of Whatsapp. Dan sturen wij de noodzakelijke gegevens door.

Whatsapp: +34663326520

of

e-mail: hola@casadebuceo.nl

We hebben naast deze oproep ook een GoFundMe actie opgestart. Deze kun je hier vinden.

Liefs,

Nanneke en Joost